Kendime bir söz verdim ya artık yazmaya başlayıp, devam edeceğim, tembelliği bırakacağım diye aslınd bu yazı ona istinaden.
Şu an bir iş seyahati sebebi ile Aliağa’dayım. Bilmeyenler için kendini tatil beldesi sanıp olmayan bir yer diye açıklayayım. Tabi sebebi ufak bir araştırmayla ortaya çıkacaktır. Tabii il güç hafta başı derken her türlü bloğa zama konusında hazırlıksız olan ben hafta başının geldiğinden bile habersiz yeni bir yazmayı unuttum. Dün aklıma geldi ama ona da vakit elvermedi.

Durum böyle de olunca ne yapsın bu gariban oturup bilgisayarını açmadan eline telefonu alıp bu yazıyı yazmaya başladı. Aslında gün içinde yazma şevki ile kıvranırken bir yandam da ne yazsam diye kendimi paralamadım değil. Sonra dedim ki güncel birşeyler yazayım.
Haberlere baktım yok, gazetelere baktım yok… Ekşi sözlüğe baktım o da yok… Bi zaytung yakalar gibi oldu beni ama o da ciddiyet sınırının üstünde. Beni bilirsiniz çok ciddiyimdir.
Hal böyle olunca dedim ki kendime takip edilecek, üzerine konuşulacak bir gündem gündem yok. Var aslında ya yok işte. Bunla ilgili olarak aklıma bir söz geldi ama tamını yazmayayım. … sürülecek akıl yok bende (ben, siz, onlar).
Bu arada felsefe okumaya karar verdim. Zaten okuru çok bunaltmıyormuş gibi burada felsefe de yapmaya başlarım yakında…
Hala şöyle bir konu çıkar mı diye bakınırken bu memlekette olmayan şeylerden biri olan futbolun bu kadar çok konuşulmasına siz ne diyorsunuz? Artık iyice anladım ki biz ülkede olan bir şeyi konuşmuyoruz. Bir diğer anladığım şey ise her şeyi konuşuyoruz ve hiç bir şey anlamıyoruz. Boşuna konuşuyoruz yani. Anlamak kelimesi yanlış anlaşılmasın. Ama durum bu.
Neyse yazıma burada son verirken sonraki hafta daha iyi bir içerikle döneceğimi kendime telkin ediyorum. Her işin başı telkin… Sağdan soldan önden arkadan…
Bu arada b-movie kaynağım Tubi telif olayları yüzünden Türkiye’deki erişimi yasaklamış. 🙁 Artık VPNe tabiiyiz…
Siz ne düşünüyorsunuz?